Vær med til at udbrede budskabet

Du kan hente infoseddel til print -> Infoseddel

Danmarks første online dyreregister

Hvis du tror at dit dyr er sikret identifikation, fordi det er chippet eller tatoveret, så tager du fejl!

Dette gælder kun for hunde, da dyrlægen skal registrere hunden i det lovpligtige hunderegister, når det bliver mærket – For alle andre dyrearter er det op til ejeren selv at få dyret registeret.
Dyrlægen, der tatoverer eller chipper dyret, er ikke forbundet til et fælles system, der giver alle andre dyrlæger, internater, politiet eller Falck mulighed for at søge på tatoveringer eller chipnumre – nogle dyrlæger benytter stadig papirjournaler. Politi og Falck har ikke resurser til at opsøge alle registre for de forskellige dyrearter og racer.

Det fælles dyreregister er lavet i håb om at ”et” enkelt register for alle dyrearter, vil kunne bidrage til at gøre det nemmere for politi, Falck, dyrlæger, internater, foreninger og private at søge på et fundet dyr der er mærket, så dyret kan blive identificeret og komme hjem så hurtigt som muligt.  

På chipregister.dk er det nemt og enkelt at tilføje sit kæledyr, hvad enten det er en kanin, kat, ilder, slange eller papegøje – Alt det kræver, er at dyret er mærket med chip eller tatovering. Og man kan lige så let søge efter ejeren, ved at indtaste chipnummer eller tatovering og søge, så kommer ejerens oplysninger frem.

 

Vær med til at øge oddsene for at bortløbne dyr kan komme hurtigt hjem.

Registrer dit kæledyr på chipregister.dk - det tager under et minut og er gratis!

www.chipregister.dk

For at komme tilbage til forsiden - klik her

 

Copyright 2007 - Chipregister.dk